Η ΤΟΥΟΤΑ ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. βασικός Χορηγός του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL

Η ΤΟΥΟΤΑ ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. βασικός Χορηγός του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL

Χαντμπολ-Πανσερραϊκος-παιδικο1Όπως λέει στην ανακοίνωσή του ο ΜΓΑ Πανσερραϊκός: Το μεγαλύτερο όνομα και ταυτόχρονα ο ηγέτης στο χώρο του αυτοκινήτου στους  νομούς Σερρών, Καβάλας και Δράμας, η ΤΟΥΟΤΑ ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. είναι πλέον ο βασικός Χορηγός του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL…

Το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί την φανέλα προπόνησης όλων των τμημάτων χειροσφαίρισης. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας και ευχόμαστε να κάνουμε υπερήφανους τους ανθρώπους της ΤΟΥΟΤΑ ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. για την επιλογή τους.

Χαντμπολ-Πανσερραϊκος-παιδικο2Η εταιρία ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. έχει δημιουργήσει όλη την απαιτούμενη υποδομή τόσο σε κτίρια – εγκαταστάσεις όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, στοιχεία που μεταφράζονται σε άριστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες καθώς και επιπλέον αξία στο brand name TOYOTA. Με άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου, τόσο κατά την διαδικασία της πώλησης όσο και στις υπηρεσίες μετά την πώληση, η βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ικανοποίηση του πελάτη.

 Χαντμπολ-Πανσερραϊκος--2014-1Η Διοίκηση και όλα τα τμήματα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ HANDBALL θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την ΤΟΥΟΤΑ ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. για την πολύτιμη στήριξη και την καλωσορίζει επίσημα στην μεγάλη οικογένεια της ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.