Τουρ του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή σε Αμφίπολη και Ρούπελ (φώτος)

Τουρ του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή σε Αμφίπολη και Ρούπελ (φώτος)

Τουριστικό ταξίδι μιάμιση ημέρας, πραγματοποίησε στο νομ/ο Σερρών, από τη Πέμπτη (16/3) το απόγευμα έως τη Παρασκευή το μεσημέρι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Δείπνο σε ταβέρνα

Ο πρώην Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον συνονόματό του βουλευτή Σερρών, αποτέλεσε… πόλο έλξης όσων ήθελαν να … “προβληθούν” μέσω της φήμης του ονόματος που “έφτιαξε” ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κι έτσι το βράδυ της Πέμπτης συνέρρευσαν στην ταβέρνα όπου θα δειπνούσε ο πρώην Πρωθυπουργός για να …  δουν και να συναντήσουν απο κοντά τον Κώστα Καραμανλή, … ελπίζοντας σε μια φωτογράφηση μαζί του για… “μελλοντική χρήση.

Επίσκεψη στην ανασκαφή της Αμφίπολης

Η επίσκεψη είχε καθαρά… τουριστικό χαρακτήρα αφού ο Κώστας Καραμανλής είχε το… “προνόμιο” να ξεναγηθεί για πρώτη φορά στα … “άδυτα” του μνημείου του λόφου Καστά της Αμφίπολης, απο τον αρχιτέκτονα που έχει αναλάβει και την αναστύλωση του μνημείου κ.Μιχάλη Λεφατζή.

Στα οχυρά Ρούπελ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Την Παρασκευή επισκέφτηκε το οχυρό του Ρούπελ στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου ξεναγήθηκε από τον Διοικητή του 10ου Συντάγματος, κ. Ιωάννη Γκουτζουρέλα, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη μάχη των Οχυρών και το μουσείο.

Τον πρώην Πρωθυπουργό συνόδευαν εκτός του ξαδέλφου του, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο επιστήθιος φίλος του Γιάννης Βαληνάκης (Καθηγητής Πανεπιστημίου, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών & Βουλευτής Δωδεκανήσου)