Τουρνουά MILKO 3X3: Παρά την κακοκαιρία 448 παιδιά πλημμύρισαν τον πεζόδρομο στις Σέρρες

Οι Σέρρες φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO 3X3, στο οποίο έπαιξαν μπάσκετ, κέρδισαν δώρα και μοίρασαν χαμόγελα 448 παιδιά, με τη συμπαράσταση της SPALDING και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κι αυτό παρά το ότι εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το Σάββατο, το κύριο μέρος του τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Στο τουρνουά MILKO 3X3 πήραν μέρος 320 αγόρια και 128 κορίτσια. Η Έφη Ασλανίδου νίκησε στο διαγωνισμό για τις ελεύθερες βολές και ο Μιχάλης Καμπούρης σε αυτόν των τριών πόντων. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές η Σοφία Μπιτζίδου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών).

«Βοήθησαν όλοι, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γυμναστές, οι Ίκαροι, έγινε ενημέρωση το Σάββατο και περίπου 1000 παιδιά (σ.σ. μάλλον δεν ήταν ενημερωμένη ορθά η κυρία αντιδήμαρχος) συμμετείχαν την Κυριακή στο τουρνουά» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η Αντιδήμαρχος Σερρών Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σοφία Μπιτζίδου

«Το τουρνουά και φέτος είχε τρομερή επιτυχία» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο άνθρωπος που έφερε πριν 21 χρόνια το τουρνουά στις Σέρρες και αποτελεί τη «ψυχή» της διοργάνωσης Νίκος Ιλανίδης.