Τραγικός θάνατος 82χρονης από φωτιά στο Κωνσταντινάτο

Τραγικός θάνατος 82χρονης από φωτιά στο Κωνσταντινάτο

Τραγικό θάνατο βρήκε 82χρονη στο χωριό Κωνσταντινάτο της Δημοτικής Ενότητας Σκουτάρεως, όταν ξέσπασε φωτιά στην οικία της, το πρωί της Τετάρτης (29/3).

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τον αδερφό της 82χρονης, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Σύμφωνα με μαρτυρία του, η φωτιά εκδηλώθηκε δίπλα ακριβώς από τη σόμπα, στο μοναδικό δωμάτιο που διέθετε το σπίτι. Αν και έσπευσε να βοηθήσει την αδερφή του, η οποία σημειωτέον αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν κατάφερε να μπει καν στο δωμάτιο, αφού η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία παντού, ενώ και καπνοί γέμισαν το χώρο του σπιτιού.

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής

Τέσσερα (4) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Σερρών με δώδεκα (12) άντρες, έφτασαν στο Κωνσταντινάτο, για να σβήσουν τη φωτιά, όπως και μια υδροφόρα του Δήμου Σερρών. Γείτονες έσπευσαν με ότι μέσα διέθεταν προσπαθώντας κι αυτοί να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί, ωστόσο ήταν ήδη αργά για την 82χρονη γυναίκα, η οποία  άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι. Η σωρός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο των Σερρών.