Τραγωδία με 22χρονη μητέρα και το μωρό της στις Σέρρες

Σέρρες-οδός-ΣολωμούΤα άψυχα σώματα μιας 22χρονης Κινέζας και του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους της εντόπισε, το πρωί, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας των Σερρών (Κομνηνών 4) ένας από τους ενοίκους.

Η 22χρονη Κινέζα, που διέμενε στην οικοδομή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά -το βρέφος κι ένα τρίχρονο αγοράκι- δούλευε ως υπάλληλος σε κινεζικό κατάστημα ένδυσης και υπόδησης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, που εξέτασε τις σωρούς των δύο θυμάτων, ο θάνατος της 22χρονης Κινέζας και του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους της, οφείλεται σε πτώση από μεγάλο ύψος.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για αυτοχειρία που διέπραξε η 22χρονη Κινέζα τα ξημερώματα, όταν παίρνοντας αγκαλιά το μωρό της, έκανε «βουτιά θανάτου», από τον τρίτο όροφο, από το παράθυρο του φωταγωγού της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στις Σέρρες.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες της 22χρονης κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη οικογένεια  που δεν αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα.

Ο σύζυγος της 22χρονης δεν αντιλήφθηκε το γεγονός παρά μόνο όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες πως η νεαρή γυναίκα και το βρέφος κείτονται νεκροί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί προκειμένου να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν την 22χρονη στην αυτοχειρία.