Τραγωδία με δύο 21χρονους νεκρούς σε τροχαίο έξω από το Λευκώνα

Δύο παιδιά μόλις 21ος ετών βρήκαν ακαριαίο θάνατο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν - Το όχημα μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών...

Τραγωδία με δύο 21χρονους νεκρούς σε τροχαίο έξω από το Λευκώνα

Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης, στην έξοδο του Λευκώνα, πριν τη διασταύρωση με την Περιφερειακή και τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο -υπό συνθήκες που ερευνώνται- στο οποίο επέβαιναν οι δύο 21χρονοι, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο.

Ο θάνατος των δύο νέων ήταν ακαριαίος. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν αφού απεγκλωβίστηκαν απο πλήρωμα της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε αμέσως στο τόπο του δυστυχήματος, νεκροί ο 21ος ετών οδηγός του οχήματος κι ο συνομήλικος συνοδηγός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είχαν βγει για νυχτερινή διασκέδαση και επέστρεφαν σπίτι.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με επαγγελματίες οδηγούς, το σημείο του δρόμου “ξεγελά” τον οδηγό, καθώς ενώ ο δρόμος είναι φαρδύς, η κλίση του δρόμου σε περίπτωση αυξημένης ταχύτητας, δεν “βοηθά” το αυτοκίνητο να κρατηθεί σ’αυτόν με συνέπεια να οδηγεί σε εκτροπή του οχήματος απο το δρόμο.