Με τρεις απουσίες ο Πανσερραϊκός στη Xρυσούπολη

Πανσερραϊκος-Μουδανια (25/1/2014)
Πανσερραϊκος-Μουδανια (25/1/2014)

Aρχή του δευτέρου γύρου και το ζητούμενο για τον Πανσερραϊκό είναι να ξεκινήσει το σερί των νικών ξεκινώντας από την Χρυσούπολη σήμερα  που θα του αποφέρει την επιστροφή στην κορυφή και την Β’ εθνική. Τρία σημαντικά παιχνίδια ακολουθούν με την αρχή να γίνεται στην γειτονική Καβάλα κόντρα στην δυνατή ομάδα της Χρυσούπολης. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κιλκισιακό κι έπεται η “μητέρα των μαχών”, το παιχνίδι στον Εύοσμο που θα κρίνει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου!

 Σε όλα αυτά τα βήματά τους για την κορυφή τα “λιοντάρια” του Ανδρέα Παντζιαρά δεν θα ναι μόνα τους καθώς ο κόσμος της ομάδας θα δίνει τη συμπαράσταση που χρειάζονται οι παίκτες με το βροντερότερο παρόν στις κερκίδες του γηπέδου! Ήδη από το πρωί ετοιμάζεται με λεωφορεία και ΙΧ να “κοκκινίσει” και την Χρυσούπουλη κάνοντας έδρα και το γήπεδο του Νέστου, ώστε οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν ευκολότερα το επιθυμητό, Ο αγώνας ξεκινά στις 15.00.

Χωρίς προβλήματα τελείωσε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, όπου ο προπονητής Ανδρέας Παντζιαράς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Κασμερίδη, Δαγκούλη και Κωνσταντινίδη, σε εξαίρεση με την υπόλοιπη ομάδα που γυμνάστηκε κανονικά. Για τον αγώνα της Κυριακής (02/02) με τον Νέστο Χρυσούπολης ο Παντζιαράς επέλεξε τους εξής:

Τοπαλίδης, Μπίμπης, Τρανταφύλλου, Γαλακτερός, Τσαούσης, Καψάλης, Γκάγκας, Κατσαβάκης, Μιλένκοβιτς, Τσιμίκας Σ, Ρούμπος, Κούτλας, Γιαννόπουλος, Τσίμκας Κ, Ασλανίδης, Μπονέρης, Γεωργιάδης, Κράββαρης, Τάντιτς, Γκόγκας

(στοιχεία από το panserraikara.gr)