Τρεις γενιές Καραμανλήδων στο Μακεδονία Παλάς

Τρεις γενιές Καραμανλήδων στο Μακεδονία Παλάς

kostas_karamanlis2Την αποθέωση γνώρισε και στο Μακεδονία Παλάς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος βρέθηκε εκεί το απόγευμα της Παρασκευής (16/1) για να παραστεί στην ομιλία του ξαδέρφου του και συνονόματού του Κώστα Καραμανλή που κατεβαίνει υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις Σέρρες. Από τους παραβρισκόμενους ακούστηκε και το σύνθημα «Μαζί, μαζί, με τον Καραμανλή». Ο κ. Καραμανλής δεν έκανε κάποια δήλωση, όπως και νωρίτερα σήμερα όταν παραβρέθηκε στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και στα γραφεία της Ν.Δ. στη Μητροπολίτου Ιωσήφ όπου και καταχειροκροτήθηκε από φίλους του κόμματος.
Κατά την ομιλία του ο Κώστας Ax. Καραμανλής έκανε αρκετές αναφορές τόσο στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και στην περίοδο διακυβέρνησης του ξαδέρφου του, Κώστα, (2004-2009).
«Για όποιον έστω και μία ημέρα έχει νιώσει μέρος αυτής της παράταξης, για όποιον πιστεύει στην Ελλάδα της Ευρώπης, για όποιον θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν με ασφάλεια σε μια Ελλάδα που να είναι κανονική χώρα, σύχρονη και ευρωπαϊκή, η ψήφος στη ΝΔ είναι η μόνη επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη ψήφος είναι χαμένη ψήφος», τόνισε.
karamanlis_mak«Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε στον λαό με ειλικρίνεια, την ώρα που ο αντίπαλος του, χωρίς ντροπή, μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη και έλεγε “λεφτά υπάρχουν”. Αυτό σημαίνει καραμανλισμός, αυτό σημαίνει Καραμανλής», επεσήμανε.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στην αίθουσα Αλέξανδρος στο Μακεδονία Παλάς βρίσκονταν τρεις γενιές Καραμανλή, καθώς στην αίθουσα παραβρίσκονται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στις Σέρρες Κώστας Καραμανλής και ο πατέρας του τελευταίου, Αχιλλέας Καραμανλής.
Παρόντες είναι στο σύνολό τους οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι γαλάζιοι δήμαρχοι του νομού, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο και οι τρεις Καραμανλήδες εΙχαν ιδιαίτερα θερμές συζητήσεις, ακόμα και μετά το τέλος της εκδήλωσης.

httpv://www.youtube.com/watch?v=2SgLSM-XGs8