Τρεις νεαροί 19 έως 20 χρονών έκαναν 7 διαρρήξεις καταστημάτων σε 15 ημέρες στις Σέρρες

Τρεις νεαροί 19 έως 20 χρονών έκαναν 7 διαρρήξεις καταστημάτων σε 15 ημέρες στις Σέρρες

διαρρήκτεςΑφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 7 κλοπές από καταστήματα στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 19χρονοι και ένας 20χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού και δρώντας τον τελευταίο μήνα και κυρίως τις βραδινές ώρες, παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους ή παράθυρα καταστημάτων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά και άλλα αντικείμενα, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει 7 κλοπές από καταστήματα, κατά το χρονικό διάστημα από 16 Μαΐου έως 4 Ιουνίου του 2015, ενώ η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Στο πλαίσιο των ερευνών των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και τα 3 παραπάνω άτομα και συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ στην κατοχή ενός από τους 19χρονους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

One Response to "Τρεις νεαροί 19 έως 20 χρονών έκαναν 7 διαρρήξεις καταστημάτων σε 15 ημέρες στις Σέρρες"

  1. synagermos.eu   8 Ιουνίου 2015 at 11:22

    Το φαινόμενο αυτό με της διαρρήξεις είναι συνεχώς φαινόμενο ευτυχώς που η αστυνομία κάνει πολύ καλά της δουλειά της και έχουμε συνεχώς αποτελέσματα οσο αφόρα τώρα θα πρέπει και εμείς να τοποθετήσουμε ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι μας η στον επαγγελματικό χώρο για καλύτερη ασφάλεια μας