Τρίκαλα-Πανσερραϊκός: Με φιλάθλους – Εκδρομή οργανώνει το Πανσερραϊκος Che Guevara Club

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός: Με φιλάθλους – Εκδρομή οργανώνει το Πανσερραϊκος Che Guevara Club

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων και τη δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων, στο ματς της ομάδας μας απέναντι στα Τρίκαλα, το ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB διοργανώνει εκδρομή για το ματς στο Αλκαζάρ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 3μμ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του κλαμπ, Μεραρχίας 93 (έναντι Πυροσβεστικής) καθώς επίσης και στα τηλέφωνα: 6984.453.090 και 6978.313.443

Από τον Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ στάλθηκε η παρακάτω δήλωση του Χρήστου Γιαλιά για τον αγώνα της Κυριακής:»Η ομάδα μας έκανε έφεση για την απόφαση που της επεβλήθη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League..

H Νομική υπηρεσία της ομάδας προσπάθησε πληρώνοντας το κόστος της έφεσης να αναιρέσει την απόφαση. Κατάφερε τελικά  να γίνει ο αγώνας με θεατές όχι όμως να μειώσει το χρηματικό ποσό των 8.250 ευρώ το οποίο πληρώνεται διπλά (Football League-EΠΟ).

Επειδή το χρηματικό ποσό επεβλήθη από ανεγκέφαλη κίνηση φιλάθλων (όχι από την πλευρά των «Σακαφλιάδων») και επειδή μέχρι σήμερα έχω επενδύσει πολλά χρήματα για να έχει η ομάδα κύρος και τη θέση που της αναλογεί, αποφασίζω, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που θα γίνει στο Αλκαζάρ την Κυριακή 15/11 και ώρα 15:00, την είσοδο, ΜΟΝΟ στους κατόχους καρτών διαρκείας και τα 200 εισιτήρια που έχω δώσει εντολή να εκδοθούν, να διατεθούν, αποκλειστικά στον σύνδεσμο των «Σακαφλιάδων» (έχοντας την ευθύνη αυτοί για τους ανθρώπους που θα τα διαθέσουν).

Έχω επενδύσει, επενδύω και θα συνεχίσω να επενδύω σε μια ομάδα, σε μια πόλη και σε ένα φίλαθλο κόσμο που απαιτώ να σέβονται όλα αυτά που έχω κάνει μέχρι στιγμής και θα κάνω στο μέλλον.

Όταν ήρθα έδωσα τον λόγο μου ότι η ομάδα θα αποκτήσει το κύρος και την αίγλη που της έλειπε όλα αυτά τα χρόνια.  Και επειδή  το λόγο μου εγώ τον κρατάω πάντα , κάντε και εσείς το χρέος που σας αναλογεί. Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία μου δήλωση.»

Χρήστος Γιαλιάς