Τρόποι διαχείρισης της αυξημένης προσφυγικής ροής

στο τραπέζι της συζήτησης ΥΜΑΘ, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και της Γενικής Προξένου ΗΠΑ - Συνάντηση και με τον Πρόξενο Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Τρόποι διαχείρισης της αυξημένης προσφυγικής ροής

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε τη Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, στο Διοικητήριο, με τη Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κα. Rebecca A. Fong και τον Γενικό Πρόξενο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Αντώνη Μανδρίτη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στη συνάντηση της Υφυπουργού, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, με την κα. Rebecca Fong, συζητήθηκαν οι τρόποι διαχείρισης της αυξημένης προσφυγικής ροής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως επίσης και η εμπορική ανάπτυξη των σχέσεων των δύο κρατών, που έχουν να κάνουν με επιχειρηματικά σχέδια στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Όσον αφορά την εθιμοτυπική συνάντηση της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), με τον Γενικό Πρόξενο της Κύπρου, επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία των δύο χωρών σε επίπεδο οικονομικών σχέσεων, ενώ συνομίλησαν και για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό.