Διήμερη επίσκεψη γνωριμίας του περιφερειάρχη Κεντρικης Μακεδονίας ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Τζιτζικώστας Αποστολος_ΠεριφερειάρχηςΤην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας  το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου 2013.

Η επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωριμίας  του Περιφερειάρχη με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία της Π.Ε. Σερρών και πραγματοποιείται με στόχο την επίσπευση της υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων της περιοχής που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», που θα ξεκινήσει άμεσα.

Ο Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με εκπροσώπους  των τοπικών αρχών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων, καθώς και με το Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγο, ενώ θα συμμετέχει σε ενημερωτικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στις Σέρρες, ο κ. Τζιτζικώστας θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ιωάννη Μωυσιάδη.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Σερρών περιλαμβάνει:

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013:

  • 18.00: Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με το Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγο (Επισκοπείο Σερρών,Κύπρου 12)
  • 18.30: Συνέντευξη Τύπου σχετικά με το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιοτου ΕΣΠΑ 2007-2013» (Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών, Π.Κωστοπούλου 2, αίθουσα «Γ. Χρηστίδης», 3ος όροφος)
  • 19.00: Ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου τουΕνδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝΙΙ)-ΕΦΕΠΑΕ, με θέμα την παρουσίαση τουπρογράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» και συνάντηση(Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών, Π.Κωστοπούλου 2, αίθουσα «Γ. Χρηστίδης», 3ος όροφος)

 

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013:

Διοικητήριο Σερρών

(Μεραρχίας 36, αίθουσα  «Κωνσταντίνος Καραμανλής», 2ος όροφος)

  • 9.00: Ενημερωτική συνάντηση με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Σερρών
  • 10.00:  Ενημερωτική συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών αρχών, υπηρεσιών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων σχετικά με την πορείαυλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020
  • 12.30: Κοπή πίτας των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών 
  • 14.00: Συνέντευξη Τύπου με θέμα την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020