Τύμπανα πολέμου στον κάμπο των ΤΕΝΑΓΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΡ

Τύμπανα πολέμου στον κάμπο των ΤΕΝΑΓΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

Απόλυτα ικανοποιημένα είναι τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Καβάλας, από το αποτέλεσμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο παλαιό Δημαρχείο Κρηνίδων, εν όψη μάλιστα της επικείμενης συνάντησης που θα έχουν την Δευτέρα 21/5 και το αργότερο μέχρι την Τρίτη, με τον Εισαγγελέα Καβάλας.

Η συνάντηση θα γίνει κατόπιν δικού τους αιτήματος, ώστε να συζητήσουν μαζί με τον Εισαγγελέα τις μεθοδεύσεις της Κ/Ξ κατασκευής του έργου του ΤΑΡ που έρχονται, κατά δήλωσή τους, σε κατάφορη αντίθεση με την κοινή λογική, όταν προσπαθούν οι τεχνικοί του ΤΑΡ να μπούνε σε αγροτεμάχια κατά την κορύφωση της καλλιεργητικής περιόδου, αλλά και να καταθέσουν την εναλλακτική πρόταση για την όδευση του Αγωγού.

Στο ερώτημά μας, προς τον κ. Κωταϊδη, αν θα συνεχίσουν να βγάζουν τα τοπογραφικά πασσαλάκια, μας επαναδιατύπωσε ότι αυτό θα συνεχισθεί και πως ο αγωγός δεν θα περάσει.

Τέλος αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας και της επανάκαμψης της Δημάρχου κ Τσανάκα, στο πλευρό της Συντονιστικής Επιτροπής, αποτελεί το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

«Στις Κρηνίδες Καβάλας σήμερα 18 Μαΐου 2018 και ώρα 21.30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της συντονιστικής επιτροπής που αγωνίζεται για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΠ με τη Δήμαρχο Καβάλας κα Τσανάκα και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο
Δημοτικό Συμβούλιο κους Σιμητσή, Βέρρο, Παππά και Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κος Γραμμένος, οι Αντιδήμαρχοι κος Καλανταρίδης και κα Μπαλτζίδου, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Μουριάδης, Κελαϊδάκης, Πουρσαέφ, Μουρτασάγας και Τσοχαταρίδης.

Συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις
του επίμαχου θέματος και διατρανώθηκε  ομόφωνα η συνεχεία   του αγώνα υπέρ της αλλαγής της όδευσης του αγωγού ΤΑΠ ακόμη πιο δυναμικά και προς πάσα κατεύθυνση, νομική και όχι μόνο.

Επίσης διατυπώθηκε απόλυτα και ξεκάθαρα από όλους τους συμμετέχοντες, ότι κανένας υπουργός και
καμία κυβέρνηση δεν θα αλλάξει τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, οι οποίες στο σύνολο τους αφορούν την άποψη της τοπικής κοινωνίας.

Και για όποιον ξέχασε την άποψη της τοπικής κοινωνίας την επαναλαμβάνουμε:
Ο ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

Συντονιστική επιτροπή για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΠ