Β.Χρυσανθίδης προς παίκτες του Πανσερραϊκού: «όποιος θέλει ας φύγει…»

Βασίλης ΧρυσανθίδηςΣτην ανακοίνωση των παικτών περί 20ήμερες παράτασης στάθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χρυσανθίδης, τονίζοντας πως όποιος θέλει ας φύγει!

Η ανακοίνωση των παικτών του Πανσερραϊκού αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θέλουμε να δηλώσουμε πως την δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, εμείς, τα μέλη του τεχνικού τιμ, καθώς και οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα(φυσικοθεραπευτής, φροντιστής). Σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ λόγω της κατάστασης υγείας που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος μας κ. Πέτρος Θεοδωρίδης, και ευχόμενοι ολόψυχα το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψει κοντά μας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δεν δημοσιοποιήσαμε την έκταση του προβλήματος. Πλέον αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα στην καθημερινότητα τους και η ανάγκη εξεύρεσης λύσης είναι επιτακτική. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε να μείνει αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις για τις επόμενες 20 ημέρες, στις οποίες αν δε φάνει διέξοδος θα φέρουν την ομάδα σε μη αναστρέψιμη πορεία».

Ο Χρυσανθίδης χαρακτήρισε άκαιρη την ανακοίνωση των παικτών, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για να λειτουργήσει ομαλά η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για άλλη μια φορά η ομάδα αδικήθηκε, αλλά δεν θα σταθώ εδώ. Σχετικά με την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών θέλουμε να πούμε τα εξής: Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης και αμφισβήτησης. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι ακέφαλος. Αναγνωρίζουμε ότι τους οφείλουμε χρήματα και επίσης ότι υπάρχει ανοχή από την πλευρά τους. Αλλά δεν εκδίδεις τέτοια ανακοίνωση πριν από ένα εντός έδρας αγώνα και μάλιστα τόσο κρίσιμο. Ο πρόεδρος είναι διασωληνωμένος εδώ και 40 μέρες. Δεν το σεβάστηκαν. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες και δεν είμαστε απλοί παρατηρητές.

Δεν είναι μόνο στους ποδοσφαιριστές που οφείλονται χρήματα, είναι και σε άλλους ανθρώπους και μάλιστα για περισσότερο διάστημα και τους ευχαριστούμε για την υπομονή που κάνουν. Από την στιγμή που ο πρόεδρος εισήχθη στην εντατική, διατέθηκαν αρκετά χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και ένα μεγαλύτερο ποσό για την πληρωμή των παικτών. Ευχαριστούμε τους προσωπικούς φίλους και τους φίλους του Πανσερραϊκού που είναι δίπλα μας. Είμαστε αξιοπρεπείς, επαγγελματίες, επιτυχημένοι επιστήμονες και όχι απατεώνες όσοι είμαστε στην διοίκηση της ομάδας. Είναι μεγάλο όμως το φορτίο που μας ανατέθηκε. Κάναμε τα πάντα όσον αφορά τα εισιτήρια και την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα των παικτών. Να έβγαινε μια ανακοίνωση καλέσματος, οικογένειας. Όποιοι θέλουν να μείνουν καλώς, όποιοι θέλουν να φύγουν ας φύγουν. Ο Πανσερραϊκός δεν πεθαίνει».

Δηλώσεις του προπονητή Γρηγορίου

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε στην στάση των παικτών κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Όσον αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ώρα πιστεύω να πούμε κάτι γι’ αυτήν. Απλά θα πω πως η ανακοίνωση δεν απειλούσε κάποιον και ούτε σημαίνει πως σε 20 μέρες θα διαλυθεί η ομάδα. Τα αποθέματα όμως που υπάρχουν, τελειώνουν και μιλάω ως άνθρωποι και όχι ως ποδοσφαιριστές. Γίνονται οι προσπάθειες απ’ όλους όπως μας αρμόζει».

Αναδίπλωση των παικτών

Από την άλλη ο Γιώργος Γκουγκουλιάς επισήμανε: «Για την ανακοίνωση που βγάλαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, θέλουμε να τονίσουμε κάτι που δεν το αναφέραμε, ότι ο κ. Φιλίππου κάνει μεγάλη προσπάθεια, είναι κοντά μας και θέλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».