Βαριές ειδικές μεταφορές; Εμπιστευθείτε την Ceti Heavy Transports

Βαριές ειδικές μεταφορές; Εμπιστευθείτε την Ceti Heavy Transports

Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και η ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχουν δημιουργήσει μία νέα πραγματικότητα, που επηρεάζει και τον χώρο των οδικών μεταφορών.

Έτσι έχει προκύψει ένα νέο είδος γνωστό ως βαριές μεταφορές το οποίο αφορά τεράστια και αδιαίρετα φορτία που φτάνουν σε βάρος έως και τους 400 τόνους για  ειδικές οδικές μεταφορές και μέχρι 1500 τόνους για πλοία.

Πρόκειται για έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο μεταφορών, που με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο απαραίτητος στις σύγχρονες βιομηχανίες και εργοστάσια. Συγκεκριμένα, μερικές από τις επιχειρήσεις που χρειάζονται περισσότερο τις βαριές μεταφορές είναι:

  • Εταιρείες πετρελαίου και χημικών προϊόντων (για αντιδραστήρες, πλατφόρμες, συμπυκνωτές, εναλλάκτες θερμότητας, κλπ)
  • Εταιρείες κρυογενικής (για δεξαμενές υγρού οξυγόνου με χωρητικότητα που φτάνει μέχρι και τα 500.000 λίτρα)
  • Εταιρείες ενέργειας (για μετασχηματιστές Σταθμών, λέβητες για τη συμπαραγωγή ατμού, γεννήτριες και στροβίλους)
  • Εταιρείες άνθρακα και χάλυβα (για εξαρτήματα μύλων και μηχανημάτων)

Αυτές οι εξειδικευμένες περιπτώσεις αλλά ακόμα και πιο μικρές εταιρείες χρειάζονται τις βαριές μεταφορές για την μετακίνηση μεγάλων αδιαίρετων φορτίων που απαιτούνται για την λειτουργία τους.

Η Ceti Heavy Transports με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, αναλαμβάνει με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις πιο απαιτητικές βαριές μεταφορές, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και τακτοποιώντας παράλληλα όλη τη γραφειοκρατία και το νομικό πλαίσιο που απαιτείται για την μεταφορά τεράστιων φορτίων. Δηλαδή την εφαρμογή και την παρακολούθηση των αδειών διέλευσης στους αρμόδιους φορείς, καθώς και την μελέτη και έρευνα για το καλύτερο δρομολόγιο.

Αν ενδιαφέρεστε για βαριές μεταφορές, τότε η Ceti Heavy Transports είναι η μεταφορική εταιρεία που χρειάζεστε. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της  και μάθετε περισσότερα για την διαδικασία της μεταφοράς και την ασφάλεια των μεταφερόμενων ειδών.