Βασικά μηχανήματα που χρειάζεστε για το σπίτι και τον κήπο σας

Βασικά μηχανήματα που χρειάζεστε για το σπίτι και τον κήπο σας

Όταν το σπίτι έχει κήπο και βρίσκεται σε επαρχιακό κυρίως μέρος, η φροντίδα του είναι απαραίτητη για να μπορεί να έχει την επιθυμητή αισθητική εικόνα και να καλύπτει τις ανάγκες που μπορεί να έχετε ως επαγγελματίες ή ερασιτέχνες χρήστες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με γεωργικά μηχανήματα KOURETAS σας προσφέρει, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, μηχανήματα που φροντίζουν το γκαζόν, που παρέχουν εφεδρικό ρεύμα στο σπίτι, που εκτελούν δύσκολες εργασίες, που φροντίζουν για την ατομική σας ακεραιότητα…σε τιμές χαμηλές!

3 από τα βασικότερα προϊόντα που όλοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους, είναι:

Γεννήτριες

Οι γεννήτριες διακρίνονται σε μονοφασικές και τριφασικές και η ικανότητά τους είναι ότι μετατρέπουν την μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική, παρέχοντας ρεύμα σε όλο το σπίτι.

Σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος, δηλαδή, η γεννήτρια μπορεί να δώσει ηλεκτρικό ρεύμα σε όλο το σπίτι. Η επιλογή της όμως πρέπει να είναι συγκεκριμένη, αφού ο κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες, ως προς τις συσκευές που χρειάζονται τροφοδότηση, σε σχέση με την απαιτούμενη ισχύ. Ένα ακόμα στοιχείο πολύ βασικό για την επιλογή της είναι ο θόρυβος που κάνει κατά την λειτουργία της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα KOURETAS προσφέρει γεννήτριες πετρελαίου, βενζίνης ή αερίου ανοιχτού και κλειστού τύπου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας. Δείτε όλη την γκάμα από γεννήτριες πετρελαίου, βενζίνης και αερίου.

Χλοοκοπτικά

Οι μηχανές του γκαζόν, είναι ένα μηχάνημα που η χρήση του είναι ευρεία και το συναντάμε σε όλα τα σπίτια με κήπο. Διακρίνεται σε πολλές μορφές, αφού μπορείτε να το βρείτε από χειροκίνητη, μέχρι ρομποτική μορφή, με εναλλαγές στην τιμή αλλά και την απόδοση.

Ένα από τα πιο εύκολα στον χειρισμό και ανθεκτικά μηχανήματα, είναι η χειροκίνητη μηχανή γκαζόν HUSQVARNA 54, η οποία βρίσκεται σε προνομιακή τιμή και είναι ιδανική για έναν περιστασιακό χρήστη.

Μία άλλη εξελιγμένη μηχανή γκαζόν που μπορείτε να βρείτε είναι το ρομποτικό χλοοκοπτικό HUSQVARNA AUTOMOWER 305 το οποίο έρχεται στον χώρο σας άμεσα και μπορείτε να το πληρώσετε σε άτοκες δόσεις.

Δείτε ακόμη περισσότερα χλοοκοπτικά μηχανήματα: Kouretas.gr