ΒΙΑ δίχως ΤΕΛΟΣ: Συμπλοκή οπαδών Αρη και ΠΑΟΚ στις Σέρρες με έναν να χαροπαλεύει κι έναν με κατάγματα!!!

ΒΙΑ δίχως ΤΕΛΟΣ: Συμπλοκή οπαδών Αρη και ΠΑΟΚ στις Σέρρες με έναν να χαροπαλεύει κι έναν με κατάγματα!!!
Σύνδεσμος ΠΑΟΚ Σερρών-γραφεία
φωτο αρχείου, απο τα γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟΚ Σερρών

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει άτομο που δέχτηκε επίθεση κοντά στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στις Σέρρες (οδός Φιλώτα  στην Πλατεία Εμπορίου) ενώ ένα ακόμα άτομο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε μονάδα των ΜΑΤ στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι από τις Σέρρες όπου βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα, του Σαββάτου 7/3, πλησίον των γραφείων του συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ στις Σέρρες,  όταν ο 33χρονος αστυνομικός και 34χρονος φίλος του επέστρεφαν από διασκέδαση σε εμφανή κατάσταση μέθης. Η Αστυνομία αποδίδει την συμπλοκή, κυρίως, στο γεγονός ότι οι δύο από τους εμπλεκόμενους ήταν σε κατάσταση μέθης και όχι σε οπαδικό καυγά.

Τα δύο θύματα, φέρονται, ότι σε κατάσταση μέθης φώναζαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ενοχλήθηκαν οι τέσσερις νεαροί (οι δράστες) και στην αρχή λογομάχησαν με τα θύματα, στη συνέχεια ο 33χρονος αστυνομικός και ο 34χρονος χτυπήθηκαν με γροθιές και με ξύλινο αντικείμενο.

Ο αστυνομικός δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε τραυματισμένος, αρχικά στο νοσοκομείο των Σερρών. Λόγω της σοβαρότητα της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο φίλος του παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Σερρών καθώς έχει μεν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένο χέρι, αλλά είναι εκτός κινδύνου η ζωή του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Σερρών κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερα άτομα  (δύο 21χρονοι, ένας 22 κι ένας 25χρονών) εκ των οποίων τα δύο φέρεται να έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους στο συμβάν.

Το εντυπωσιακό είναι πως το επεισόδιο έρχεται σε μία στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη τα υποτιθέμενα μέτρα πάταξης της βίας. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το επεισόδιο κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα για πολλές ώρες καθώς σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έγινε τα ξημερώματα του Σάββατου 7 Μαρτίου.

(στοιχεία απο Ημερησία, και ΑΜΠΕ)