Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα με την σφραγίδα της Sigmatech

Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα με την σφραγίδα της Sigmatech

Είναι γεγονός ότι ο σύγχρονος και απαιτητικός τρόπος ζωής περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο μας. Επομένως, σε καμία περίπτωση όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τον καθαρισμό των δαπέδων μας. Για τον παραπάνω λόγο όλο και περισσότεροι επιλέγουν για τις οικίες τους το βιομηχανικό δάπεδο.

Αναλυτικότερα, τα λεγόμενα βιομηχανικά δάπεδα, είναι αυτά που μπορούν να δώσουν την καλύτερη προοπτική σε όλες τις συνθήκες. Αναφορικά με τα ειδικά τους χαρακτηριστικά, μπορούν να συγκρατήσουν στην επιφάνειά τους ένα μεγάλο μέρος από πολλά υλικά, τα οποία σε κανονικό δάπεδο, θα αφήναν λεκέ, αλλά μπορεί και να έκαναν ζημιά.

Απο την άλλη, αναφορικά με τα εποξειδικά δάπεδα, είναι τα δάπεδα που μπορούν να τοποθετούνται πάνω από τα βιομηχανικά. Αποτέλεσμα;  Εξαιτίας της διπλής στρώσης τους είναι από τα πιο ανθεκτικά υλικά, τα οποία μπορούν να αντέξουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες και στα πιο ισχυρά χημικά προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό στο οποίο πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή, είναι το συνεργείο που θα αναλάβει την τοποθέτηση του βιομηχανικού ή εποξειδικού δαπέδου, καθώς και τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στην εκάστοτε εφαρμογή.

Extra tip: Τα βιομηχανικά και τα εποξειδικά δάπεδα, διατηρούν το σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι! Επενδύστε και θα δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται!

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό μας χώρο.