Βλεφαροπλαστική: Εξαφανίστε σακούλες και σημάδια του χρόνου από τα βλέφαρά σας

Βλεφαροπλαστική: Εξαφανίστε σακούλες και σημάδια του χρόνου από τα βλέφαρά σας

Η δερματική χαλάρωση στην περιοχή κάτω από τα μάτια είναι μία κατάσταση που σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ενός κουρασμένου βλέμματος και λυπημένης έκφρασης. Αν η γυναίκα αρχίζει να εμφανίζει και ρυτίδες, τότε τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν ως προς την επανόρθωση.

Δεν αποκλείεται όλο αυτό να οφείλεται σε κληρονομικότητα με αποτέλεσμα ακόμα και στα νέα άτομα η περιοχή κάτω από τα μάτια να είναι φουσκωμένη και «κουρασμένη».

Κάντε την επανάστασή σας απέναντι στην φθορά του χρόνου, με βλεφαροπλαστική!

  • Τέρμα οι σακούλες
  • Η φανομενική κούραση εξαφανίζεται
  • Το δέρμα συσφίγγει
  • Ελαχιστοποιούνται τα σημάδια του χρόνου

Η βλεφαροπλαστική είναι μία επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο στο πάνω βλέφαρο όσο και στο κάτω ή και στα δύο.

Πριν την επέμβαση

Ο γιατρός λαμβάνει το πλήρες ιστορικό σας και σας προτείνει ή όχι τη διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής, για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση με ευκολία. Ο πλαστικός χειρουργός θα σας δείξει προηγούμενα περιστατικά από ασθενείς που έχουν υποβληθεί στην επέμβαση για να δείτε τα αποτελέσματα.

Μετά την επέμβαση

Μετά την βλεφαροπλαστική, ο ασθενής γυρνάει σπίτι του και εφαρμόζει κομπρέσες για την ελαχιστοποίηση και την ανακούφιση του μικρού φυσιολογικού οιδήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από 1,5 περίπου μήνα.

Αποτελέσματα και διάρκεια

Το νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα που θα σας χαρίσει η βλεφαροπλαστική θα κρατήσει για μια ζωή!

Κόστος

Το κόστος της βλεφαροπλαστικής δεν είναι απαγορευτικό. Είναι προσιτό στις περισσότερες γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα σαγηνευτικό βλέμμα, καθυστερώντας πολύ τη γήρανση.

Κατάλληλη ηλικία

Οι γυναίκες που αρχίζουν να παρατηρούν το πρόβλημα είναι συνήθως πάνω από 38 ετών. Όμως η κληρονομικότητα μπορεί να έχει παρουσιάσει αισθητές αλλαγές και σε γυναίκες νέες.

Ελάτε σε επαφή με τον πλαστικό χειρουργό από εδώ.