Βοηθητικά έπιπλα για το σαλόνι – Επιπλέον άνεση, εργονομία και τέλεια ποιότητα

Βοηθητικά έπιπλα για το σαλόνι – Επιπλέον άνεση, εργονομία και τέλεια ποιότητα

Η αλήθεια είναι ότι το σπίτι δεν σταματάει ποτέ να ζητάει. Πάντα έχει ανάγκη από επιπλέον αξεσουάρ και από βοηθητικά έπιπλα για να είναι ολοκληρωμένο και να μπορεί να εξυπηρετεί σε όλα τους διαμένοντες. Από ένα μικρό πουφ, μέχρι ένα μικρό τραπεζάκι, από έναν μεταλλικό καλόγερο (όπως για παράδειγμα εδώ) μέχρι κάδρα για τον τοίχο, όλα είναι χρήσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε μικρή ή μεγάλη γωνιά όχι μόνο του σαλονιού αλλά και όλων των δωματίων.

Το Epiploplus φημίζεται για τα βοηθητικά έπιπλα, την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει στις καρέκλες τραπεζαρίας ή δωματίου και όλα τα υπόλοιπα μικροέπιπλα που μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο σε έναν λειτουργικό και πολύ χρηστικό.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο δημοφιλή έπιπλα για να βάλετε στο σαλόνι σας;

Οι καρέκλες από ξύλο οξιάς, είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπιπλα που αν και δεν χρησιμοποιούνται συχνά στο σπίτι, ωστόσο μπορούν να προσφέρουν μία πολύ καλή εικόνα με μοντέρνο design. Αν σκοπεύετε λοιπόν να αλλάξετε τραπεζαρία αλλά δεν έχετε το σχετικό budget μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα της, αλλάζοντας τις καρέκλες.

Η καρέκλα τραπεζαρίας Valeta είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς, με ύφασμα και δερματίνη της δικής σας επιλογής. Σε χρώμα λούστρου βέγκε ή καρυδί έρχεται στον χώρο σας σε λίγες εργάσιμες.

Αν έχετε μοντέρνο σπίτι και θέλετε να το χρωματίσετε κι άλλο

To χρωματιστό τραπεζάκι είναι από τα πιο vintage της αγοράς. Είναι η τάση του καφενείου που μεταφέρεται σπίτι και αντικατοπτρίζει ένα ξεχωριστό στυλ για μία γωνιά του σαλονιού ή για το μπαλκόνι σας. Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να το βρείτε και σε άλλους χρωματισμούς όπως μαύρο, λευκό, ασημί.

Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα εδώ.

Κι άλλα μικροέπιπλα μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του Epiploplus. Δωρεάν μεταφορικά για πολλές αγορές και άμεση εξυπηρέτηση σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν μένετε.