ΒΟΛΕΪ ΜΓΣ Πανσερραϊκος: Πρεμιέρα προπονήσεων για τη γυναικεία ομάδα – Το ρόστερ!

ΒΟΛΕΪ ΜΓΣ Πανσερραϊκος: Πρεμιέρα προπονήσεων για τη γυναικεία ομάδα – Το ρόστερ!

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η νεοσύστατη ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός. Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου οι αθλήτριες που θα απαρτίζουν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Κώστα Ριζόπουλου.

Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο

Πριν την έναρξη της προπόνησης τις παίκτριες καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου και η Αντιπρόεδρος Καίτη Εμμανουηλίδου. Εφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ έχει αναλάβει ο Ακης Ζαραφείδης.

Πρόβλημα με τις ώρες των προπονήσεων

Συζητώντας με τον προπονητή της ομάδας και μέντορα του σερραϊκού βόλεϊ Κώστα Ριζόπουλου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στα πρώτα της βήματα, μας είπε πως θα πρέπει να λυθεί το θέμα των προπονήσεων της ομάδας, καθώς μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μόλις δύο ώρες (μια ώρα στο ΔΑΚ και μια ώρα στο γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ).

Να σημειωθεί πως έδρα της ομάδας ορίστηκε το ΔΑΚ, ενώ ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού καταβάλλει προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσει άλλη μια ώρα προπονήσεων για την ομάδα.

Το ρόστερ της ομάδας

Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός  αυτή τη στιγμή αποτελείται από 10 παίκτριες, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας θα βοηθούν και άλλες πέντε πρώην παίκτριες του ΓΣ ΣΙΡΙΣ.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι:

  1. Κεραμιδάκη Σουλτάνα (Ποσειδών Μηχανιώνας) (Κ) (Αποδέσμευση) 10
  2. Αμπεριάδου Μάγδα (Ελπις Αμπελοκήπων) (Α-Δ) 1
  3. Αστεριάδου Μαρία (Γ.Σ. Αλεξανδρούπολης) (Α) 5
  4. Αναγνωστοπούλου Μαρία (Αίαντας Ευόσμου) (Α) 7
  5. Μπολιανιδη Νικολέτα (Ν.Μουδανιά) (Κ) 11
  6. Σταματοπούλου Βαϊα (ΓΣ ΣΙΡΙΣ) (Α) 6
  7. Παπαλεξίου Αικατερίνη (ΓΣ ΣΙΡΙΣ) (Κ) 8
  8. Μασλαρινού Γεωργία (Παναθλητικό Λευκώνα) (Π) 2
  9. Γκεντσούδη Σταυρούλα (ΓΣ ΣΙΡΙΣ) (Π) 16
  10. Βενετεκίδου Αγάπη (Βέροια) ()15

Στις προπονήσεις της ομάδας θα συμμετέχουν για βοήθεια στην ομάδα οι αθλήτριες που αγωνιζόταν με τον ΓΣ ΣΙΡΙΣ: Γαβριηλίδου Χριστίνα (πρώην Διεθνής), Λαχτάρα Βασιλική, Ματαγκα Χρύσα, Μάλαμα Ισιδώρα (πρωην Διεθνής), Σιδερά Χρύσα.

Η ομάδα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση παικτριών που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και οι αντίπαλες ομάδες

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Αν. Μακεδονίας και Θράκης το οποίο χωρίζεται σε δύο ομίλους.   Στον όμιλο του Πανσερραϊκού θα αγωνίζονται οι Αμυγδαλεώνας, ΓΑΙΑ Δράμας, ΓΣ Δράμας, Ερμογένης Ξάνθης, Αρτεμις Σερρών και Πανσερραϊκός.

Το Πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ στόχος της ομάδας στην πρώτη της συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, θα είναι το χτίσιμο της ομάδας με κατάλληλη αξιοποίηση της εμπειρίας των παλαιών παικτριών με τις νέες και την στήριξη των τμημάτων υποδομών που άρχισαν και αυτά να λειτουργούν παράλληλα.