ΒΟΛΕΫ- ΕΛΠΙΣ Σερρών: αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά

ΒΟΛΕΫ- ΕΛΠΙΣ Σερρών: αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά

ΕΛΠΙΣ-ΒόλλεΥ-Σέρρες-2015-10-13_211925Την Κυριακή τελέστηκε ο Αγιασμός των τμημάτων του συλλόγου ΕΛΠΙΣ  Αγωνιστικών και Ακαδημίας με γεμάτες κερκίδες. Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου αναφέρεται:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ιδιαίτερα τους γονείς που στηρίζουν με τόση αγάπη την προσπάθεια μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ιδιαιτέρως ο Πρ. του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών κος Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης, ο Πρ.της Ένωσης Πετοσφαίρισης της περιφέρειας μας Κος Κεμανετζής Ειρήναρχος με τα του Γεν.Γρ. Ξενουδάκη Γιώργου (από την Αλεξανδρούπολη).

ΕΛΠΙΣ-βόλλεΫ-ΑγιασμόςIMG_20151011_121458Με την ευκαιρία της εκδήλωσης μας αυτής έγινε ένα μίνι τουρνουά Βόλεϊ μεταξύ των ομάδων της Άρτεμις Σερρών, Α.Ο.Αμυγδαλεώνα και Ελπίς Σερρών όπου η συμβολή στην άριστη διεξαγωγή, του προσωπικού του κλειστού ΟΜΟΝΟΙΑΣ μεγάλη καθώς και του Σερραίου διαιτητή Πετοσφααίρισης κου Τσαφαρίδη Βασίλη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας για την παρουσία τους : Στασινός ΑΕ, ΑCS Courier , Lavera (Κίρπιτσας Ιωάννης), Delta Control (Καλαποτλής Γιώργος), Σχολή Οδηγών Πέννας (Πέννας Βασίλης), Γρεασίδης-Φουντουκίδης (Ασφ.Αυτ/των).

Παράλληλα με την βοήθεια του κου Σάκη που έχει το κυλικείο βάλαμε μαγκάλι για να κεραστεί ο κόσμος, που ενθουσιάστηκε με τα Λουκάνικα Τζουμαγιάς Παναγιωτάκη που προσέφερε, και φυσικά το απαραίτητο γλυκό ήταν γιαούρτι-παγωτό προσφορά από την ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ.