ΒΟΛΕΪ-FINAL-4: Παρά το «μπλόκο» της μετακίνησης οπαδών, ΑΕΚτζήδες έχουν μαζευτεί στις Σέρρες – Ισχυρή Αστυνομική δύναμη

ΒΟΛΕΪ-FINAL-4: Παρά το «μπλόκο» της μετακίνησης οπαδών, ΑΕΚτζήδες έχουν μαζευτεί στις Σέρρες – Ισχυρή Αστυνομική δύναμη

Παρά το μπλόκο στην οργανωμένη, αλλά και τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ, το πρωί της Παρασκευής περισσότεροι από 50 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΑΕΚ στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι οπαδοί των Σερρών και των γύρω περιοχών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, η οποία έχει σπεύσει και επιτηρεί την περιοχή, για να επέμβει σε περίπτωση που οι οπαδοί επιχειρήσουν να κινηθούν προς το Κλειστό Γυμναστήριο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη, λέει.

«Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΘΗΡΑΣ», καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στους ιδίους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών, όπου την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 θα διεξαχθούν οι αγώνες πετοσφαίρισης για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»,

Οι ΑΕΚτζήδες των Σερρών τίμησαν την ομάδα βόλεϊ

Τα παιδιά του Club των Σερρών τίμησαν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, δίνοντας στα κορίτσια κασκόλ σε γνωστό μαγαζί της πόλης όπου και τους έκαναν το τραπέζι. Παράλληλα, εκ μέρους όλης της ομάδας, η Μαριάννα Μπελιά χάρισε υπογεγραμμένο λάβαρο της ΑΕΚ στο Club, με τα συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα!

Advertisements