ΒΟΛΕΪ: Η ΣΙΡΡΙΣ και οι Βετεράνοι εκπροσώπησαν πανάξια τις Σέρρες στο 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων στο Βόλο

ΒΟΛΕΪ: Η ΣΙΡΡΙΣ και οι Βετεράνοι εκπροσώπησαν πανάξια τις Σέρρες στο 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων στο Βόλο

Τρακόσιοι παλαίμαχοι αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα ανάμεσά τους και διεθνείς αθλητές του παρελθόντος, με συμμετοχές ακόμη και σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συναντήθηκαν στον Βόλο το τριήμερο 8 έως 10 Ιουνίου 2018 και πήραν θέση στα παρκέ των κλειστών γυμναστηρίων Ε.Α.Κ. Βόλου, Ν. Ιωνίας και «Βάκης Παρασκευόπουλος»

Συνολικά έλαβαν μέρος 24 ομάδες, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τα Γιάννενα, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Ακράτα, καθώς και τρεις ομάδες από το Βόλο, συγκεκριμένα δύο στις κατηγορίες +35 και +45 των ανδρών και μια στην κατηγορία +35 γυναικών.

Από το Νομό Σερρών συμμετείχαν δύο ομάδες,

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ  με προπονητή τον Κώστα Ριζόπουλο και παίκτριες τις Δέσποινα Βραϊλα, Χριστίνα Γαβριηλίδου, Ζουμπουλιά Γασπαρίδου, Βούλα Γκεντζούδη, Χρύσα Ιωαννίδου, Βάσω Λαχτάρα, Ματούλα Ματάγκα, Βιβή Σταματοπούλου, Ντίνα Τικιστιρμά, Πέπη Χατζηπαύλου

Η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση (1 νίκη Πλειάδες και 2 ήττες από τις Αρχαίες 2-0, που κατέκτησαν και το τουρνουά και την Καβάλα 2-1) και όπως ανέφερε στην σελίδα του στο facebook ο προπονητής Κώστας Ριζόπουλος

Μετά το όμορφο 2ημερο τής γιορτής του βόλεϊ των Σερρών, τελείωσε πολύ ωραία και το παλαιμάχων στον Βόλο, και δεν επηρέασαν την διάθεση μας, τα οργανωτικά προβλήματα….!!!

Ένα ντέρμπι από τα παλαιά… ΣΙΡΙΣ – ΑΟΚ 1-2. Να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, γιατί με 1 προπόνηση την εβδομάδα,Και αν… Και την Καβάλα κομπλέ και με ενίσχυση από Σέρρες, ενώ εμείς χωρίς τις Διεθνείς, (Πραγκαλούδη & Πολυζώη) το παλέψαμε στα ίσα!!!!

2η η ανδρική ομάδα

Η ανδρική με το όνομα Σέρρες στην κατηγορία 45 +ετών με παίκτες τους Κώστα Τσιάπο, Θόδωρο Γιαννακίδη, Χρήστο Κωνσταντινίδη, Θανάση Παναγιώτου, Σάκη Πλατάνα, Σταύρο Πυρινή, Μανώλη Εμμανουηλίδη και Γιάννη Μπαλάνο.

Η σερραϊκή ομάδα κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία της.

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη δυο πολύ σημαντικών ανθρώπων του τοπικού βόλεϊ των Γεώργιου Αλεξίου και Κωνσταντίνου Βούλγαρη που έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην πρόοδο και ανάπτυξη του βόλεϊ στον Βόλο.

Οργανωτικά προβλήματα και ενστάσεις

Πάντως η διοργάνωση είχε πολλά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά, (έγιναν ενστάσεις για παίκτριες που δεν δικαιούταν να παίζουν, Η Καβάλα μηδενίστηκε στο παιχνίδι με τις Αρχαίες που έκαναν ένσταση) όσο επικοινωνιακά, καθώς δεν υπήρχε ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων.

Πολλοι από τους συμμετέχοντες αναπολούσαν τη διοργάνωση των Σερρών πριν 2 χρόνια όπου είχε αποσπάσει τα εύσημα.

Ολα τα αποτελέσματα των αγώνων