Βραδιά νεολαίας στο Νέο Σκοπό (φωτορεπορτάζ)

Βραδιά νεολαίας στο Νέο Σκοπό (φωτορεπορτάζ)

Ο σύλλογος «ΟΡΦΕΑΣ» Νέου Σκοπού, το 3ο 10ήμερο του Αυγούστου διοργανώνει κάθε χρόνο πολιτιστικές εκδηλώσεις. Φέτος οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη (24/8) και ολοκληρώνονται την Κυριακή 27/8

Ο φακός του anexartitos.gr βρέθηκε στο Νέο Σκοπό τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων και σας παρουσιάζει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από αυτές.

Μαύρο θέατρο

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παράσταση με την τεχνική μαύρου θεάτρου (οι συντελεστές ντύνονται με μαύρα ρουχα και κινουν τους χαρακτηρες της παράστασης (κούκλες ή φωσφορίζοντα σχέδια). Η παράσταση οργανώθηκε από τον Κυριάκο Θεοδωρίδη (στην αίθουσα εκδηλώσεων).

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Βραδιά νεολαίας

Στη συνέχεια ακολούθησε η  Βραδιά Νεολαίας ( στο προάυλιο του Δημοτικού Σχολείου), όπου νεανικά συγκροτήματα των Σερρών ξεδίπλωσαν με μεγάλη επιτυχία τις μουσικές τους ανησυχίες, παρουσιάζοντας από παραδοσιακά τραγούδια και μουσικές, έως ροκ και ποπ.

Τα συγκροτήματα που εμφανίστηκαν ήταν: «Γης Μαδιάμ» – «New Purpose Experiment»-
«ΟnLive» – «DatSoon» –«OCC-ROCK»

Ιστορικός Σύλλογος

Ο Σύλλογος “Ορφέας” ιδρύθηκε το 1872 στο Σκοπό της Ανατολικής Θράκης. Στις 29 Μαΐου 1966, 44 χρόνια μετά τoν ξεριζωμό (1922), με τους ίδιους πνευματικούς, πολιτιστικούς, εθνικούς σκοπούς επανιδρύεται ο Σύλλογος με έδρα το Νέο Σκοπό.

Ο σύλλογος λειτουργεί 17 τμήματα με δραστηριότητες αθλητικές, θεάτρου, μουσικής, παράδοσης, ζωγραφικής κ.α. ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιεί δεκάδες εκδηλώσεις παντός περιεχομένου με σκοπό να προάγει τον πολιτισμό.

Πλήρες φωτορεπορτάζ (120 φωτος) στη σελίδα μας στο facebook

Ο πολιτιστικός Σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ Ν.Σκοπού διοργάνωσε 4ημερο εκδηλώσεων (24-27/8) στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Νέου Σκο…

Posted by Ανεξάρτητος on Sunday, August 27, 2017

 

(φωτος: by @geoseref)