Βραβεύσεις στη κοινή κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕΣ Σερρών

Βραβεύσεις στη κοινή κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕΣ Σερρών

Εμπορικος-ΟΕΒΕΣ-πιτα-2015_01Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η από κοινού εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και ετήσιου χορού που διοργάνωσαν οι δύο φορείς. Η προσέλευση ήταν πέρα των προσδοκιών και οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 300.

Μετά την καθιερωμένη κοπή πίτας ακολούθησαν επτά βραβεύσεις όπου τιμήθηκαν 6 πρόσωπα για την συνδικαλιστική τους δράση και μία εμπορική εταιρία του τόπου μας.

Από κοινού οι δύο φορείς βράβευσαν τον κ. Καπετάνιο Χρήστο για την πολυετή του πορεία στα συνδικαλιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Η ΟΕΒΕΣΣ βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρο της κ. Κικόπουλο Κάρολο και τους πρώην προέδρους κκ Ζαπάρα Νικόλαο και Λιβανό Χρήστο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών βράβευσε για την πολυετή τους προσφορά στα εμπορικά δρώμενα της πόλης τους κκ Λύμπο Σταύρο και Σολούγκα Δημήτριο.

Τέλος βραβεύθηκε η Σερραϊκή Εμπορική εταιρία «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ ΑΕΒΕ» μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών. Δραστηριοποιείται και σε γειτονικούς Νομούς προσφέροντας εργασία σε 280 Σερραϊκές οικογένειες προωθώντας  παράλληλα πολλούς Σερραίους παραγωγούς και πολλές Σερραϊκές Βιοτεχνίες συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Η βράβευση έγινε σημειολογικά από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΟΕΣΚΑΜΘ) και εκπρόσωπο της ΕΣΕΕ  κ. Παντελή Φιλιππίδη ο οποίος και τίμησε τους δύο φορείς με την παρουσία του.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φανοποιών κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δράμας κ Μουρμούρης Όθωνας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Δράμας κ. Μπουραζάνης Χαράλαμπος.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων και των ομιλιών ακολούθησε διασκέδαση των Εμπόρων και Επαγγελματιών.

Οι  Πρόεδροι των δύο φορέων κκ Μπαλίτης Ιωάννης του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και Κοτσαμπάς Σωτήριος της ΟΕΒΕΣΣ εκπροσωπώντας τα ΔΣ τους αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια για ακόμη μία φορά  τους χορηγούς της εκδήλωσης.

  1. Το Επιμελητήριο Σερρών
  2. Την Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών
  3. Την εταιρία συμβούλων Λογιστική ΑΕ
  4. Την εταιρία Σταμάτης Κάντζας ΑΕΒΕ
  5. Την εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα
  6. Το περιοδικό Social profile
  7. Την εκτυπωτική εταιρία Fast print

Την διεύθυνση του οικογενειακού κέντρου Καταρράκτες στον Αι Γιάννη Σερρών για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες εμπόρους και επαγγελματίες τίμησαν την εκδήλωσή μας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Τουριστική  επιτροπή των δύο φορέων για την προβολή του Νομού μας που σκοπό έχει την προσέλκυση νέου καταναλωτικού κοινού στο τόπο μας .