Βράβευση εργαζομένης της ΔΕΥΑ Σερρών από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Βράβευση εργαζομένης της ΔΕΥΑ Σερρών από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου  Εργαζομένων της ΔΕΥΑ  Σερρών, η συνάδελφός τους Φιλιώ Σαραντίδου επιλέχθηκε να βραβευτεί από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ολοκλήρωση των Σπουδών της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ αναφέρει:

17 /10 / 2019

Το  Σωματείο Εργαζομένων της  ΔΕΥΑΣ  δίνει αγώνες για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα  του κοινωνικού αγαθού του νερού και την αποτροπή της εμπορευματοποίησής του. 

Αγωνίζεται επίσης  για την  κάλυψη  των απαραίτητων για το σκοπό αυτό θέσεων εργαζομένων, καθώς και για την επαρκή  εκπαίδευση και κοινωνική μόρφωση  των συναδέλφων και συναδελφισσών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε σημαντικό το  γεγονός οτι ένα μέλος του  σωματείου μας, η  συναδέλφισσα Σαραντίδου Φιλιώ, έδωσε με επιτυχία τον προσωπικό της αγώνα στο τομέα της εκπαίδευσης,  ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Σχολή  Ανθρωπιστικών  και Κοινωνικών Επιστημών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου – Πτυχίο Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό (Ιστορία – Αρχαιολογία ).

Η συναδέλφισσά μας θα βραβευθεί  από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας ενδυναμώνεται και  εμψυχώνεται. 

Κάθε μάχη που κερδίζεται  από ένα μέλος του σωματείου μας  αποτελεί κέρδος για όλους και όλες μας.

Το ΔΣ του Σωματείου  Εργαζομένων  ΔΕΥΑΣ