Βράβευση Εθελοντών στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών

Βράβευση Εθελοντών στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών

SONY DSCΜε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της καλοκαιρινής καμπάνιας δημιουργικότητας με τίτλο «Ό, τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο» που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου,-που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργική και πλούσια σε δράσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και νέες υπηρεσίες – πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/9/2014 η τελετή βράβευσης των εμψυχωτών και εθελοντών που συμμετείχαν σ’αυτή.
SONY DSCΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη νέα ανακαινισμένη αίθουσα του 4ου ορόφου της βιβλιοθήκης.
Για την πολύτιμη προσφορά τους τιμήθηκαν οι εμψυχωτές των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς 2013-2014 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη.
SONY DSCΟι εμψυχωτές των δράσεων της καλοκαιρινής καμπάνιας που έδωσαν την ευκαιρία σε 1086 παιδιά να δημιουργήσουν, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να αγαπήσουν το βιβλίο.
Οι εθελοντές για την ανεκτίμητη προσφορά τους καθώς επίσης και ο Σύλλογος ‘Σερραίες Μανούλες’, η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας Δημόσιας Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Ελληνο-γαλλικής φιλίας και το Ε.Κ.Φ.Ε. Σερρών για τη συνεργασία τους. Την βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης κ. Αθανάσιος Μπασδάνης και μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου.

SONY DSC