ΒΡΑΒΕΥΣΗ συλλόγου ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για τη μεγάλη προσφορά στην Εθελοντική Αιμοδοσία

Σύλλογος τερπνιωτών-βραβείο εθελοντισμού-2Με μία σεμνή και λιτή εκδήλωση τα Νοσοκομεία Α.Χ.Ε.Π.Α και ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ βράβευσαν φορείς και μεμονωμένα άτομα, το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, για τη μεγάλη τους προσφορά στην Εθελοντική Αιμοδοσία.

Ανάμεσά στους φορείς και ο Σύλλογος Τερπνιωτών ο οποίος βραβεύτηκε με Βραβείο Εθελοντισμού και με ασημένιο μετάλλιο του Υπουργείου Υγείας για την προσφορά πάνω από 2.500 φιάλες αίμα.

Στο όνομα του Συλλόγου βραβεύτηκαν  οι εκατοντάδες Τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι για τριάντα και πλέον χρόνια έχουν κατανοήσει την αξία της προσφοράς ζωής ,είναι συνειδητοποιημένοι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και τους αξίζει κάθε έπαινος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Α.Π.Θ , τα εύσημα και τα συγχαρητήριά τους στου Εθελοντές αιμοδότες απέδωσαν
ο Διοικητής του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α κ. Παναγιώτης Παντελιάδης, εκ μέρους του Διοικητού του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος Ζήση Τσικαλάγια, ο Υπεύθυνος αιμοδοσίας κ. Μαυρίδης, η Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Αίματος του Α.Χ.Ε.Π.Α κ. Ελένη Χασαποπούλου – Ματάμη  η Συντονίστρια Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος κ.Ευαγγελία Γιαρτζά – Ταξίδου καθώς επίσης και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ Άνθιμος , ενώ μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσίαση και τα ευχαριστήρια της εκπαιδευτικού κ. Άννας η οποία έκανε χρήση του αίματος ως πάσχουσα από Μεσογειακή αναιμία.
Στην εκδήλωση συμμετείχε με το εφηβικό του τμήμα ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 κ. Δάντσης. 
Το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Τσελεπής , ο οποίος παρέλαβε τις τιμητικές διακρίσεις, ο Αντιπρόεδρος κ. Νούλης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Τσίκαλας ο οποίος μάλιστα παρέλαβε και την τιμητική διάκριση για το ΕΠΑΛ Ευόσμου.