Βράβευση του Ολυμπιονίκη Απόστ. Τασκούδη από τον Δήμο Σερρών

τον φετινό Ιούνιο, ο Απόστολος Τασκούδης κατέλαβε την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωταθλήματος πάλης στην 'Αμμο που διεξήχθη στο Μαρόκο, στην κατηγορία των 70 κιλών, χαρίζοντας στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο.
τον φετινό Ιούνιο, ο Απόστολος Τασκούδης κατέλαβε την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωταθλήματος πάλης στην ‘Αμμο που διεξήχθη στο Μαρόκο, στην κατηγορία των 70 κιλών, χαρίζοντας στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο του Λέοντος της Αμφίπολης απένειμε, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30 το πρωί, στον Ολυμπιονίκη ελευθέρας πάλης Απόστολο Τασκούδη ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. “Η μεγαλύτερη τιμή για έναν άνδρα είναι να τον βραβεύει ο τόπος του” δήλωσε ο 28χρονος Ολυμπιονίκης που έλαβε μέχρι σήμερα 54 διακρίσεις σε παγκόσμια κλίμακα στο άθλημα της ελευθέρας πάλης 74 κιλών, ενώ για τα δύο συνεχή τελευταία έτη βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου στο άθλημα του, Beach Wrestling/Πρωτάθλημα Πάλης στην ‘Αμμο.

Μάλιστα, τον φετινό Ιούνιο, ο Απόστολος Τασκούδης κατέλαβε την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωταθλήματος πάλης στην ‘Αμμο που διεξήχθη στο Μαρόκο, στην κατηγορία των 70 κιλών, χαρίζοντας στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο.

“Για μας αποτελεί χρέος να τιμούμε όσους διακρίνονται σε διάφορους τομείς της ζωής” δήλωσε ο δήμαρχος Σερρών και πρόσθεσε: “με τη βράβευση αυτή θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα παιδιά: ότι πρέπει να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν, έχοντας θέληση και πίστη σε αυτό που κάνουν”.
Παρόν στην εκδήλωση οι Αντιδημάρχοι κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης και κ. Παύλος Μυστακίδης και μελη του Συλλόγου «ΛΑΙΛΙΑΣ» και πλήθους συγγενών και φίλων.