Βρείτε όλα τα είδη αλιείας που χρειάζεστε σε χαμηλές τιμές

Βρείτε όλα τα είδη αλιείας που χρειάζεστε σε χαμηλές τιμές

Ένας καλός ψαράς έχει πάντα δίπλα του ένα βαλιτσάκι με όλα τα απαραίτητα για να μπορεί να πετύχει τους στόχους του και να γυρίσει πίσω με τα ψάρια που έχει βάλει στόχο.

Από που θα αγοράσετε τα δικά σας είδη αλιείας; Το online κατάστημα με είδη αλιείας jigging.gr σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεται τόσο ένας αρχάριος όσο και ένας επαγγελματίας ψαράς.

Στο παρόν άρθρο, δίνονται χρυσές συμβουλές για δύο από τα κυριότερα είδη αλιείας. Το καλάμι ψαρέματος και τα αγκίστρια.

Ποιοτικό καλάμι – ποιοτικό ψάρεμα

Το πόσο καλή θα είναι η μέρα σας στο ψάρεμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το καλάμι. Τα καλάμια αποτελούνται από υλικά τα οποία κρατούν ακέραια την κατασκευή για πολλά χρόνια, χρειάζονται ωστόσο μία καλή συντήρηση, αφού με τις διάφορες καιρικές συνθήκες μπορεί να υποκύψουν στους νόμους της διαστολής και της συστολής, επιφέροντας φθορά. Ο μέσος όρος ζωής τους λοιπόν εξαρτάται πρώτον από την κατασκευάστρια εταιρεία και δεύτερον από το πόσο συντηρείτε σωστά αυτό το είδος αλιείας.

Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν και στην αποθήκευση, αφού πρέπει να αποθηκεύονται σε κατακόρυφη θέση, χωρίς να ακουμπάει κάποιο μέρος σε τοίχο για να μην παρουσιάζουν κύρτωση.

Το δωμάτιο στο οποίο θα τα φυλάξετε, πρέπει να μην υπόκεινται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες αφού μπορεί να αλλοιωθούν από τη ζέστη να μαλακώσουν και να μικρύνουν σε μέγεθος.

Κακή ψαριά; Φταίει το αγκίστρι

Επιλέξτε σωστά το αγκίστρι σας, βασιζόμενοι στα σωστά κριτήρια. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι το είδος του ψαρέματος στο οποίο ασκείστε ή έχετε ως επάγγελμα. Για την επιλογή σας είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή διάμετρο της πετονιάς αλλά να εστιάσετε και στο είδος των ψαριών που πιάνετε.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jigging με έδρα την Θεσσαλονίκη θα βρείτε αγκίστρια σε μία μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε. Η πλειοψηφία των ψαράδων μπορεί να βρει οτιδήποτε επιθυμεί, ακόμα και μέσα από εξειδικευμένα είδη αλιείας που χρησιμοποιούν όσοι ασκούν χρόνια το χόμπι του ψαρέματος και είναι απαιτητικοί.

 

Advertisements