Βρέθηκαν οι δράστες κλοπών σε Χρυσό και Σέρρες

ΚλέφτηςΕξιχνιάστηκε κλοπή οικίας 59χρονου στο Χρυσό Σερρών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών περίπτωση κλοπής σε οικία ενός 59χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 08.05.2013 στο Χρυσό Σερρών.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 46 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος απογευματινές ώρες της 08.05.2013, εκμεταλλευόμενος την απασχόλησή του 59χρονου σε εργασίες στην αυλή της οικίας, εισήλθε σε αυτήν και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (105) Ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερομένου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος 53χρονης στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών περίπτωση κλοπής σε βάρος 53χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 04.05.2013 στις Σέρρες.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Πακιστάν 37 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος μεσημβρινές ώρες της 04.05.2013, εκμεταλλευόμενος συνωστισμό σε κατάστημα εισήλθε σε αποθηκευτικό χώρο αυτού και αφαίρεσε από την τσάντα μίας 53χρονης πωλήτριας, το χρηματικό ποσό των (130) Ευρώ, (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερομένου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.