Βρέθηκε ο 48χρονος από την Φαιά Πέτρα που αγνοούταν από τον 15 Αυγουστο

Βρέθηκε ο 48χρονος από την Φαιά Πέτρα που αγνοούταν από τον 15 Αυγουστο

Η περιπέτεια του κ. Ιωάννη Τσαντρούκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Τσαντρούκης, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος χάθηκε την 15/08/2017, από το σπίτι του στην περιοχή Φαία Πέτρα Σιντικής, στις Σέρρες.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 02/02/2018, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο κ. Ιωάννης Τσαντρούκης εντοπίσθηκε στην περιοχή του Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά, μετά από μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στην Κοινωνική μας Υπηρεσία.. Ο κ. Τσαντρούκης είναι καλά στην υγεία του και επικοινώνησε με τους οικείους του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.