Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος αγνώστου στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου στις Σέρρες

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος αγνώστου στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου στις Σέρρες

Πτώμα αγνώστου ανδρός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην οδό Εμμανουήλ Παπά στις Σέρρες.

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης που έκανε την ιατροδικαστική εξέταση στον νεκρό άνδρα που βρέθηκε  από γνωστό του, Βούλγαρο στην καταγωγή,  ο οποίος είχε να τον δει τουλάχιστον 20 ημέρες και αναζητώντας τον, κατευθύνθηκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου αντίκρισε το φρικτό θέαμα και ενημέρωσε την αστυνομία.

Με τσεκούρι τα χτυπήματα

«Ο νεκρός φέρει ευρήματα θανατηφόρας κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης από θλων και τέμνον όργανο, όχι μια αλλά πολλαπλές κακώσεις από το συγκεκριμένο όργανο, αιτία του θανάτου του είναι αυτή» είπε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας πως υπάρχουν και ευρήματα σήψης τα οποία καταστρέφουν όλο το υλικό, όπως επίσης και δράση τρωκτικών. Όσον αφορά την ηλικία του άτυχου άνδρα την προσδιόρισε από 35 έως 55 χρόνων, λέγοντας πως θεωρείται άγνωστος τουλάχιστον από την αστυνομία. 

Το όργανο από το οποίο προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ταιριάζει περισσότερο με τσεκούριΣτο τόπο του συμβάντος βρίσκονται συνεργεία εγκληματολογικών ερευνών Θεσσαλονίκης και Σερρών.

πηγη: ΕΡΤ Σερρών