Ξεκινάει η Πολιτεία των Ευχών του Δήμου Σερρών στις 17 Δεκέμβρη 2015

Πέτρος Αγγελίδης – Δήμαρχος Σερρών: «Η Πολιτεία των Ευχών χαρίζει όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους»

Ξεκινάει η Πολιτεία των Ευχών του Δήμου Σερρών στις 17 Δεκέμβρη 2015

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Σερρών Μάκης Ραμπότας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στις 11-12-2015 παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ”Πολιτείας των Ευχών” για τα Χριστούγεννα 2015 – Πρωτοχρονιά 2016.

Στη συνέντευξη παρευρέθησαν και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής,  κ. Βασίλης Παπαβασιλείου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και κ. Βασίλης Τερζής, αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΣ.

Ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στην ”Πολιτεία των Ευχών”, λέγοντας ότι: ο Δήμος Σερρών υλοποιεί φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά την «Πολιτεία των Ευχών» στο χώρο του Κεντρικού Πάρκου της πόλης των Σερρών. Το μεγάλο ψυχαγωγικό Πάρκο, με Λούνα Πάρκ, Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, Παγοτσουλήθρα και άλλα παιχνίδια είναι ήδη στημένο και χαρίζει όμορφες στιγμές στους μικρούς μας φίλους. Στις 17 Δεκέμβρη θα ανοίξει τις πύλες της και η χριστουγεννιάτικη αγορά της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ των ΕΥΧΩΝ, με το γνώριμο πια Σπιτάκι του Αη Βασίλη, το Ταχυδρομείο και τα σπιτάκια των κοινωνικών φορέων ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα ξεναγεί τους επισκέπτες στην πόλη μας και θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο στο χώρο της Πολιτείας.

Ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει σχεδιαστεί για την περίοδο 17 Δεκέμβρη μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Η έναρξη θα γίνει όπως κάθε χρόνο με το άναμμα του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος τόνισε ότι: στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η εκδήλωση αυτή να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο και να αποτελέσει έναν θεσμό που θα γεμίζει χαμόγελα και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους, βοηθώντας ταυτόχρονα και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο κ. Ραμπότας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, λέγοντας ότι:

φέτος ευελπιστούμε να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στους επισκέπτες των εκδηλώσεων της Πολιτείας των Ευχών.

Εκδηλώσεις που θα αγκαλιαστούν από πολλούς νέους και νέες του Δήμου μας αποτελεί η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Δήμου Αναστασιάδη, του συγκροτήματος REC καθώς και η συναυλία του νεανικού συγκροτήματος Boys and Noise.

Καλούμε λοιπόν όλους του Σερραίους – και όχι μόνο – να επισκεφτούν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ για να ζήσουμε όλοι μαζί λίγη από τη Μαγεία των Χριστουγέννων. 

πολιτεια_ευχων_2015