Ξεκινούν οι… θερινές εκπτώσεις εν μέσω αγοραστικού χειμώνα!

Ξεκινούν οι… θερινές εκπτώσεις εν μέσω αγοραστικού χειμώνα!

εκπτώσειςΜε τη «δαμοκλειο σπάθη» των δανειστών μας να κρέμεται πάνω από έναν ολόκληρο λαό και την απειλή εξόδου της χώρας από το ευρώ, ξεκινούν τη Δευτέρα 13/7 οι θερινές εκπτώσεις. Στις Σέρρες όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, εδώ και δεκαπέντε ημέρες που επιβλήθηκε το κλεισιμο των Τραπεζών, επικρατεί αγοραστικός χειμώνας, με τον τζίρο (ποιον;;;) των καταστημάτων να είναι υπο του μηδενός.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών εξέδωσε τη τυπική ανακοίνωση που καθορίζει τους κανόνες που διέπουν την αγορά στη περίοδο των εκπτώσεων

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ενημερώνει τους Σερραίους εμπόρους ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, το οποίο δεν έχει τροποποιηθεί από τον Κώδικα Δεοντολογίας για τις εκπτώσεις, προσφορές, προωθητικές ενέργειες κλπ (ΥΑ 56885/10-11-2014) , οι θερινές εκπτώσεις του έτους 2015 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου και θα λήξουν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015.

Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τα εμπορικά καταστήματα , γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.  

Προτρέπουμε τους Σερραίους εμπόρους να τηρήσουν τα βασικά που είναι:

  1. Διπλή αναγραφή των τιμών ( παλαιά και νέα )
  2. Ποσοστό έκπτωσης ( χωρίς να είναι υποχρεωτικό)
  3. Τήρηση των αναγραφόμενων  τιμών  στο ταμείο.

Αν τηρηθούν αυτά που προτείνουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε όπως άλλωστε το έχουν αποδείξει οι Σερραικές αγορές όλα αυτά τα χρόνια