Ξενοδοχειακός εξοπλισμός από Stock House Center σε ανταγωνιστικές τιμές

Ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε την κουζίνα του ξενοδοχείου σας και να την εξοπλίσετε με τα απαραίτητα ανοξείδωτα σκεύη; Βρείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Stock House Center έναν ολοκληρωμένο εξοπλισμό σε χαμηλές τιμές που μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Οι ανοξείδωτες κατασκευές πρωτοστατούν και προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα στις καταπονήσεις σε συνδυασμό με υγιεινή. Οι inox κατασκευές, όπως ονομάζονται αλλιώς είναι η καλύτερη πρόταση για όλους τους χώρους εστίασης. Μερικές ανοξείδωτες κατασκευές που μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη ποικιλία, είναι:

Ερμάρια ανοξείδωτα

Με συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες, τα ανοξείδωτα ερμάρια χρησιμεύουν σαν ένας αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φέρει πρακτικές λύσεις σε κάθε επιχείρηση.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα θερμοερμάριο, το οποίο παράλληλα με την αποθήκευση προσφέρει και θερμότητα, ώστε να κρατάει τα τρόφιμα ζεστά για μία ασφαλή χρήση.

Λάντζες

Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και ρυθμίζονται κατά ύψος. Μπορείτε να τα βρείτε σε τραπέζια ανοιχτές ή κλειστές σαν ερμάρια. Διαθέτουν ειδικό νεροχύτη συγκεκριμένων διαστάσεων για να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας.

Ποτηριέρες και ραφιέρες

Σε ένα κατάστημα εστίασης πολύ σημαντική παράμετρος είναι τα ράφια και ο άμεσος αποθηκευτικός χώρος που προσφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επιτοίχιες κατασκευές ή σε επιφάνειες με κρύσταλλα για μεγαλύτερη ασφάλεια και για να μην σκονίζονται τα προϊόντα.

Ψύκτες νερού

Βρείτε ψύκτες νερού πίδακα από ανοξείδωτη λαμαρίνα, με ειδικές βαλβίδες καθαρισμού και μονωμένους με πολυουρεθάνη. Ακολουθούν όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας από Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν χρειάζεστε κι άλλους ψύκτες νερού σε διάφορα σημεία, επιλέξτε τους mini ψύκτες χωρητικότητας 8 LT.

Ο καλύτερος ξενοδοχειακός εξοπλισμός σας περιμένει στο Stock House Center. Ανακαλύψτε τον και μόνοι σας στην μεγάλη έκθεση στη Λ. Κηφισού 78. Το ειδικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Μην ξεχνάτε! Στο κατάστημα θα βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένο εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση και ανταγωνιστικές τιμές.