Ξύλινα σπίτια ΚΟΦΙΝΑΣ – Κορυφαία ποιότητα, άμεση παράδοση, χαμηλό κόστος!

Η αλπική ζώνη της Φινλανδίας κοσμείται εδώ και χρόνια από σπίτια ειδικά κατασκευασμένα από κορμούς δέντρων και υλικά πολύ υψηλής ποιότητας, αποκαλύπτοντας ένα μοναδικό είδος οικίας που ο καθένας θα ζήλευε.

Στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ πιστεύουν ότι το αυθεντικό ξύλινο Φινλανδικό σπίτι, είναι κάτι μοναδικό που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ξύλινη κατασκευή! Τα σπίτια ΚΟΦΙΝΑΣ σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Γιατί το φινλανδικό ξύλο ξεχωρίζει;

Το ξύλο από μόνο του είναι ένα φυσικό, μη τοξικό προϊόν δοσμένο από τη μητέρα φύση. Στην Φινλανδία, λόγω του συνεχούς πολικού ψύχους (-30ο C), η ανάπτυξη των δέντρων γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Έτσι καταλήγουν σε μία άριστη συμπαγή μάζα, ιδανική για στέγαση.

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του ξύλου, τα ξύλινα σπίτια είναι εκ φύσεως αντισεισμικά, οικολογικά,  ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της θερμομονωτικής ιδιότητας του ξύλου να αντιστέκεται στο ψύχος και στον καύσωνα!

Επιπλέον, το ξύλο μπορεί να συνδυαστεί άμεσα με πολλά φυσικά υλικά, δημιουργώντας ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης.

Ξύλινα φινλανδικά σπίτια στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ

Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ, ύστερα από πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο, μπορεί σε κάθε ενδιαφερόμενο να προσφέρει την ιδανικότερη λύση διαμονής, με μία πραγματικά υψηλού επιπέδου οικία, ελεύθερης αρχιτεκτονικής που συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες του.

Σημαντικά πλεονεκτήματα είναι:

  • το χαμηλό κόστος
  • η άμεση παράδοση της οικίας
  • η ελάχιστη συντήρηση
  • η ελαχιστοποίηση του κινδύνου πυρκαγιάς
  • η αυξημένη ηχομόνωση με εφαρμογή ειδικής τοιχοποιίας ή πάνελ
  • η δυνατότητα τοποθέτησης ενός μοντέρνου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

Όλα αυτά μαζί μπορούν να συνθέσουν ένα πραγματικά αξιόλογο και αξιόπιστο αποτέλεσμα!

Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, προκειμένου να έχει στην κατοχή της όλα τα πιστοποιημένα υλικά, για την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογικά λύσεων σε όλους τους. Η συνεχής συνεργασία με έναν από τους πιο εδραιωμένους Φινλανδικούς ομίλους, Lameco – Rantasalmi, αποδεικνύει την πραγματική υπεροχή των υλικών (ThermoLog, ThermoFloor, ThermoWall, Κουφώματα Profin κ.α.)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΚΟΦΙΝΑΣ για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα ξύλινα σπίτια και γενικότερα τις προκατασκευασμένες οικίες.