ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Προώθηση της λειτουργίας των Ιαματικών λουτρών σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Προώθηση της λειτουργίας των Ιαματικών λουτρών σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ιαματικά-1-3-2015 097H Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συμμετείχε την Κυριακή 1/3 στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (στο οποίο ιδρυτικά μέλη είναι η Νιγρίτα και το Αγγιστρο) που έγινε στο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης.
Η Υφυπουργός στη διάρκεια του Συμβουλίου απηύθυνε χαιρετισμό προς τον Σύνδεσμο των Δήμων, στον οποίο διαβεβαίωσε ότι το Υφυπουργείο θα συνεργαστεί στενά με τους σχετικούς φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να προωθηθεί η λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών.
Ιαματικα-Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά-1-3-2015 093Όπως τόνισε η κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά«Τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τον προβληματικό νόμο του 2006 θα πρέπει να ξεπεραστούν, και αυτό θα γίνει, καθώς είμαστε σε συνεργασία με την Αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού, κ. Κουντουρά.»
Κλείνοντας η Υφυπουργός δήλωσε: «Το να μένει ανεκμετάλλευτη μια τεράστια πηγή πλούτου για τις τοπικές κοινωνίες, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που όλοι δοκιμαζόμαστε σκληρά, θα πρέπει να ανατραπεί».