ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Υπόδειγμα λειτουργίας και οργάνωσης η ΔΕΘ-HELEXPO

ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Υπόδειγμα  λειτουργίας και οργάνωσης η ΔΕΘ-HELEXPO

ΔΕΘ-ΥΜΑΘ-Κόλλια-26-3-2015a 015Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βρέθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO, όπου ενημερώθηκε από τη Διοίκηση για τις επικείμενες δράσεις του Οργανισμού, αλλά και για τους στόχους της ΔΕΘ.
Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα παρακάτω:
ΔΕΘ-ΥΜΑΘ-Κόλλια-26-3-2015a 011Η νέα Συγκυβέρνηση αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία που έχει η  Διεθνής Έκθεση για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού εμπορίου. Με τη βοήθεια της ΔΕΘ αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, καθώς χιλιάδες είναι οι επισκέπτες και οι εκθεσιαζόμενοι από χώρες του εξωτερικού που μέσω της Έκθεσης αποκτούν επαφές και δεσμούς με το ελληνικό εμπόριο.
Θεωρούμε, ότι ο τρόπος λειτουργίας και η οργάνωση της ΔΕΘ-Hellexpo είναι ένα πολύ καλό υπόδειγμα για αυτά που πρέπει να πετύχουν οι άλλες διευθύνσεις και οργανισμοί της χώρας μας. Εκτιμάμε βαθύτατα το έργο και τα επιτεύγματα της Διοίκησης, που έχει καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα, λειτουργώντας μάλιστα με ιδιωτικούς οικονομικούς πόρους, αποτελώντας πηγή εσόδων και όχι εξόδων για το ελληνικό κράτος.