Υποκαπνισμός με φωσφίνη – Η καλύτερη απεντόμωση που μπορείτε να κάνετε

Υποκαπνισμός με φωσφίνη – Η καλύτερη απεντόμωση που μπορείτε να κάνετε

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε εγγυημένα τέλεια απεντόμωση, σε ειδικούς χώρους, τότε η Ecoplus σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις, εφαρμόζοντας υποκαπνισμό με φωσφίνη.

Τι είναι ο υποκαπνισμός

Ο υποκαπνισμός είναι μία μορφή απεντόμωσης με ένα καπνογόνο σκεύασμα που μπορεί να ελέγξει την προσβολή των χημικών σε ιδιαίτερα προϊόντα ή χώρους. Ένα καπνογόνο είναι μία χημική ουσία που μπορεί στην κατάλληλη θερμοκρασία να παράγει ένα τοξικό αέριο, το οποίο εξολοθρεύει κάθε μορφή παρασίτου. Η συγκέντρωση αερίου είναι τέτοια ώστε να σκοτώσει κάθε έντομο που ζει και αναπαράγεται στον χώρο αυτόν.

  • Όλα τα υποκαπνιστικά είναι τοξικά για κάθε μορφή ζωής. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εξολοθρεύσουν από ένα αυγό μέχρι ένα τελειοποιημένο έντομο
  • Ο υποκαπνισμός θεωρείται ο γρηγορότερος τρόπος απαλλαγής από έντομα. Μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που ο απλός ψεκασμός αδυνατεί

Υποκαπνισμός με φωσφίνη

Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται πάντα με την παρουσία γεωπόνου ή χημικού, ελέγχοντας και επιθεωρώντας κάθε σπιθαμή του χώρου. Προσδιορίζοντας το πρόβλημα. Και για την εφαρμογή της φωσφίνης απαιτείται ειδικό συνεργείο, μόνο που στην περίπτωση αυτή είναι αναγκαίο να απομακρυνθεί ό,τι οξειδώνεται δηλαδή ο χαλκός, ο μπρούτζος, το ασήμι και ο χρυσός.

Μόλις πραγματοποιηθεί ο υποκαπνισμός, τοποθετούνται ειδικές ταμπέλες για την προστασία του προσωπικού, αφού ο χώρος πρέπει να παραμείνει κλειστός για κάποιο χρονικό διάστημα.

Μόλις περάσει το χρονικό διάστημα, τότε γίνεται εξαερισμός στον χώρο και εφόσον μετά από μέτρηση το αέριο έχει φύγει τότε ο χώρος παραδίδεται στους ιδιοκτήτες. Η μέθοδος με φωσφίνη έχει το θετικό ότι στον χώρο δεν μένουν υπολείμματα. Προσφέροντας παραπάνω αποτελεσματικότητα.

Που μπορεί να εφαρμοστεί ο υποκαπνισμός;

Σε εμπορικά πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας. Σε ενσακκισμένα προϊόντα, σε κενά containers, σε κενές αποθήκες, σε βιομηχανίες. Επίσης είναι πολύ καλή μέθοδος για την αντιμετώπιση των ξυλοφάγων εντόμων.

Ανακαλύψτε το εξειδικευμένο προσωπικό γεωπόνων της Ecoplus και τις τιμές για απεντομώσεις και μυοκτονίες στη Θεσσαλονίκη πατώντας εδώ .