Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου σε περιοχές του Εμμ.Παπά και συνάντηση με τον Στ.Μπένο

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου σε περιοχές του Εμμ.Παπά και συνάντηση με τον Στ.Μπένο

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠεριοχές του Δήμου Εμμ.Παπά επισκέφτηκε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου συνοδευόμενη από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτρη Γιαννακίδη και Στέλλα Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της υποψηφίας: Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που τους επεφύλαξαν κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος Βαλτοτοπίου. Κοινός προβληματισμός των κατοίκων: η ερήμωση της υπαίθρου, η αύξηση του κόστους της αγροτικής παραγωγής , η αναγκαιότητα του αναδασμού, τα όρια συνταξιοδότησης για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ κ.α.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η περιφερειοποίηση της υπαίθρου δεν συνεπάγεται την περιθωριοποίησή της» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η κα Μπουφίδου. «Η Περιφερειακή διοίκηση μπορεί και οφείλει ν’ αναπτύξει εκείνα τα εργαλεία ανάπτυξης που θα δώσουν πνοή στα χωριά μας. Ενισχύοντας τις υπάρχουσες υποδομές, υιοθετώντας καινοτόμες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας και υλοποιώντας συγκροτημένες περιφερειακές πολιτικές ανάπτυξης θα καταφέρουμε πολύ σύντομα να δώσουμε πνοή και προοπτική στην ύπαιθρο. Με όραμα και σχεδιασμό. Με συγκροτημένο πρόγραμμα και διάθεση για δουλειά».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη συνέχεια η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε στην ημερίδα για  την Τοπική Αυτοδιοίκησημε με ομιλητές τον πρ. Υφυπουργό Εσωτερικών & Πρόεδρο του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σταύρο Μπένο, και τον Καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνη Μακρυδημήτρη.