Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής… Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτ. Ματθαιόπουλος

Αρτέμιος Ματθαιόπουλος-Χρυσή ΑυγήΗ Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων της για το δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα.

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο ν.Σερρών (είχε πάρει τη θέση του παραιτηθέντος Νικήτα Σιωη από το Σιδηρόκαστρο, και από τότε που εκλέχθηκε δεν έχει εμφανιστεί παρά ελάχιστες φορές στο ν.Σερρών). Είναι από τα σημαντικά στελέχη του κόμματος και σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου κόρης του αρχηγού της Χ.Α. Ν.Μιχαλολιάκου και προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό. Ο συνδυασμός έχει την ονομασία “Ελληνική αυγή για τη Θεσσαλονίκη”.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Νικόλας Χρυσομάλλης, από την Πιερία με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα είναι ο Φώτης Γραικός.

Απ’ότι φαίνεται το πρόθεμα “Ελληνική Αυγή” θα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα για τους συνδυασμούς που θα κατεβουν στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου, καθώς θέλουν να αποφύγουν τα στελέχη της Χ.Α. πιθανή ανακύρηξη του κόμματος ως παράνομου κάτι που θα έθετε ζήτημα πιθανής ακύρωσης και των συνδυασμών που θα είχαν αυτόν τον τίτλο στα ψηφοδέλτια.