Με ζουρνάδες υποδέχθηκαν τον Απ. Τζιτζικώστα στη Νιγρίτα

260414_ΦΩΤΟ_ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΝΙΓΡΙΤΑ 1Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής υποδέχτηκαν, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της  «Αλληλεγγύης», τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα στην είσοδο της πόλης  της Νιγρίτας με ζουρνάδες και νταούλια για να  τον καλωσορίσουν.

260414_ΦΩΤΟ_ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ καρυπίδης-ΝΙΓΡΙΤΑ 4Ο Περιφερειάρχης, ο οποίος συνοδεύεται στην περιοδεία του στην περιοχή από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης»  αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Συλλόγου. Επίσης στην πρόσκληση των μελών για να παραστεί στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου της περιοχής ο κ. Τζιτζικώστας είπε «θα έρθω να σας δω, αλλά αφού δούμε τον Τελικό του Κυπέλλου σε καφέ της Νιγρίτας…».

260414_ΦΩΤΟ_ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ-σπυρόπουλος ΝΙΓΡΙΤΑ 2Ο κ. Τζιτζικώστας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί καταστήματα και επιχειρήσεις της Νιγρίτας, συνομίλησε επίσης με παραγωγούς, κατοίκους και επισκέπτες στη Λαϊκή Αγορά της περιοχής και δέχτηκε σε εγκάρδιο κλίμα θερμές ευχές για την επανεκλογή του στο τιμόνι της Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης επίσης επισκέφτηκε ΚΑΠΗ και καφενεία της περιοχής, ενώ σε σύντομες στάσεις του στο Λιβαδοχώρι, τους  Άμπελους, το Δημητρίτσι, τη Σησαμιά, την Αγία Παρασκευή, την Τερπνή, την Ανθή, το Φλάμπουρο και το Πατρίκι Σερρών, συνομίλησε με κατοίκους για ζητήματα που τους αφορούν. Η περιοδεία του κ. Τζιτζικώστα στις Σέρρες συνεχίζεται με επισκέψεις στην Κορμίστα, την Ηλιοκώμη, την Πρώτη, το Ροδολίβος, τα Κερδύλλια, τον Τράγιλο, τα  Ίβηρα και τη Μαυροθάλασσα.

One Response to "Με ζουρνάδες υποδέχθηκαν τον Απ. Τζιτζικώστα στη Νιγρίτα"

  1. ανεξάρτητος   27 Απριλίου 2014 at 01:22

    Το ότι οι ζουρνατζήδες ήταν εκεί για την πανήγυρι του Αγίου Θωμά δεν το λένε…